Paller Svärd

Efter 15 år av att göra affärer i finansbranschen driver jag nu Affärsområdet: Finans i Svärd & Partners. I samarbete med Contento Wassum Academy genomför vi utbildningar i Swedsec, Insuresec och livdiplom från vår egna studio. Vi erbjuder också en analystjänst för att maximera utfallet av ditt företag. Du kan använda oss som bollplank och jag samarbetar gärna med mina kunders revisorer och redovisningsfirmor för att hitta det som är bäst för dig. Du kan se oss som en kreativ partner som hjälper dig att se möjligheterna i just din verksamhet.

Anna Svärd

Driver affärsområdet: Hållbarhet. Efter 15 år av erfarenheter inom kommunikation, utbildning, projektledning, affärsutveckling och hållbarhet driver jag området och fokuserar på Hållbar affärsutveckling. Vi hjälper er utveckla er affär genom ett hållbarhetsperspektiv, ett integrerat affärskritiskt perspektiv. Jag har arbetat i stora och små bolag. Globala koncerner samt små lokala entreprenörsdrivna verksamheter, mixen har gjort att jag fått en bred kunskap i att förstå olika företags utmaningar. Vi tror på de stora, men även de små nära frågorna.

 

Tillsammans tror vi på en framtida hållbar planet, ur ett ekonomiskt och hållbart perspektiv. Vi värdesätter de ekonomiska, sociala och miljömässiga aspekterna i affären, vi bevakar omvärlden, ligger i framkant och siktar alltid på att leverera det bästa.

Vi utvecklar och utvecklas.

Välkommen till Svärd & Partners.